Saturday, April 16, 2011

rambot.

rambot sy da pendek lg.
bru je g cut2 hari 2.
ptong skit je kawan2..biase la time bosan..




pic dkt mcd bangsa.!



sy da gmok kn..hahahaa.

pada suatu hari,


13.4.2011.
CERITA SATU (Around 1.00 am)


goshh..
hti aq bgai direntap kot..
jht kau.
punyela aku hormat kau as a brother.
mcm ni kau buat aku,
sbuln b4 ni aku tny ko kate.
aku dgr ckp org,ko x mngku.
aku syg kau gle bbi nye,kau la kwn rpt kau la abg.
tp lpas aku tau status kau yg dah ad gf kt fb.
langsung aku hlg rse hormt kat kau..
btape tkilan nye aku,
ko ingt aku nk sgt ke kt kau.
kau bgi aku ibrt abg yg aku sanjung,
sume pasal aku kau tau,xpnh pon aku nk brahsia ngn kau
ptot kau mendiam dri,x msg x call.
kau ingt aku kesah ke,?tp atleast jgn lA ko blakang kn aku.
ko sdri ckp ko syg aku,agp aku mcm adik.
tp skrg xde nye,



CERITA DUA.(8.00 am waktu malaysia)

bgon pgi gosok gg mandi.
siap2 pgi bngsar naek teksi..
brenti dkt dataran maybank bangsa msok tower c.
level 16.
ok.potpet2 dalam blik meeting.
borak itu borak ini
n then balik..
x smpi 30 minit.
ruby call..

ruby : hello faseha,

me : yes ruby ..y?

ruby : ble bole mule keje

me : haaa?i dpt job etiqa maybank bangsar 2 ke.?

ruby : yup,n ble u bole mule kje.

me : next week on monday ok.?

(smbil melompat2 kt putra lrt bangsa,org tgok je,sguh x mlu.bju kurung plak 2,dgn heel tgi)

ruby :ok.nnt dtg office sign contrak.

me : ok ruby tq so much.


wow,btape sy gmbira time nihh.i got my new job at maybank bangsar,,thnkz 2 allah..




CERITA TIGA (8.00 pm waktu malaysia)

bru bgon tido..
tgok ade msg.."hye my yufu".
fuck,aku bnci tgok nme 'yufu' dkt msg inbox aku
sial kau,pkul 6 td awek kau bru add aku dkt fb,
kalau awek ko x add aku.
mmg aku x tau status ko ape babi.!
kau hri2 msg aku.bg madah,ungkp pktaan syg2 dkt aku,
hri2 kau tau,rupe ny kau bf org.
aku da ckp dr dlu.tp kau kte xde.
sbb benda mcm ni la aku susah nk pcye ckp lelaki.
tp ble aku cube tok lebih mengenali kau
,ini yg aku dpt.
ble kantoi ko ckp sory.
kau mmg syg,cinta nk perlu kn aku.
butoh,bole g mti dgn sory kau.
bole g jahanam ngn kau pny syg,cinta..
kau kte kau tpkse trime die..
sbb aku x dpt trime kau.
aku tolak kau mentah2.
mmg ptot pon aku tolak kau.
sbb kau ingt kau polis aku bole jtoh hti,
sbb kau tgi,hensem aku bole suke kt kau tros.
gle betol la.
aku bkn prmpuan yg hamakkan sume yg kau ada.



sumenye dalam stu hri.
btape tabah nye ank perempuan azahar n siti radiah ni mengharungi ape yg die lalui..
sumenye dugaan,ape yg aku rase mengajar aku menjadi lebih matang,

lelaki ini


ok.
tahun ni, org yg dpt menjatuhkn hti sy
my exofficemate
sy suke je.bkn jatuh cinta.
sekian.!!
die hensem,macam aaron aziz sy,
badan ok,mcm hafiz af.
rambot krinting mcm michael jackson.
care ckp mcm felix agus
senyum macam fahrin ahmad.
cool macam bruno mars.
comel mcm justin bieber
low profile mcm ashraf muslim
mencuit hati macam Nabil raja lawak.
ok la sumo nye mcm die.
c elluther..




video

Saturday, April 2, 2011

menjalajala

ok td sy dudok dapo.
sy maen masak2.
ok la.
best jugak.
sifu die ibu sy,
buat roti jala.
sy rase ok la.
mcam best,
kuah pon ok.
pekat dan mnyelerekan.
isi yg byk,
tp sy pilih,kentang dengan ayam je.
2 pon da cukop memadai,
tp sy amek byk la,
sbb nk rase kenikmatan 2.
bia sampai pade ank2 buah sy,
cacing2 didalam perot.
lengkong pon ok.
sesedap rase.manis.
ok la.2 je
terima kasih :)

conteng2 tangan



ni haaa.
kje mak kt ofis nok..
da xde bnde nk wt kn..
ni la kje nye.sempatt kau diknon.
maen dok2 ukir2 gune bende lembik2 kt tangan..
auu cantikk..
tgok la sape plak yg buat, india pulakk..
aishh..becorak2 tgn mak nok2 oiii..
bukan mak sorang je,
ramai lg yg buaT..5,6 org
yg mengandung,yg sarat yg remaja..
xkire la,pon nk jugekk kan..
bukan maen bepesta ukir2 lg sume org dlm ofis 2..
tp peremfuan je la..

















trying


auuuuuuuuuu....
sugguh aku x reti malu.
sungguh aku nk bngga diri kejap
bia aku yg ckp sdri.
comel nye dikau uyun.
(perasan la weiii)

heeehh..kalau mcm ni tros kn ok.
sweet Ape.kn3..
hehe..tape la blom mse ny kot..
tudung ohh tudung..
pikaat la atie makcik nihh haa..















Friday, April 1, 2011

1.4.11

ok.aprilfool.
kesian mereka yg sy kenekan.
maaf la anda semua ye.
sy gurau2 manje.